«

Притча: Як повернути любов (Відео)

Троянда КоханняПритча – Дієвий метод

Існує безліч рецептів того, як зберегти любов у сім’ї. Ми не будемо торкатися оригінальних, наївних, а також божевільних і небезпечних, які засновані на ворожінні (Ангелам не подобається, коли людина звертається до ворожки).

Я розповім вам притчу про дієвий метод, який реально допомагає зберегти любов у сім’ї навіть не вдаючись до допомоги психотерапевта і дозволяє зберегти не тільки гроші, але і найголовніше, повернути любов.

До речі, цей метод можна застосовувати не тільки для жінок, але і в деякій мірі стосується так само і чоловіків. У Св. Писанні сказано, щоб ми були швидкі на слухання, але повільні на відповідь, і тим більш повільні на гнів. Це і зрозуміло, так як гнів людини не чинить правди Божої.

І як колись, вірно зауважив класик, що все, що починається у гніві, закінчується соромом. Чому? Тому що совість як голос Божий в нашому дусі підкаже нам, що перебуваючи в гніві, ми відступили від заповіді Божої, яка закликає нас любити ближнього, а не гніватися на нього або сваритися. А гнів і ще більше ненависть, це пряма протилежність любові.

Тому і викриває нас совість наша, що ми відступили від заповіді Божої і знаходимося на невірному шляху. На тому шляху, який не тільки не наближає нас до Бога, але і віддаляє, ставить в пряму загрозу руйнування відносин з нашими близькими.

Ймовірно Ви помічали, що в іншому випадку, було б досить промовчати, всього лише, не відстоювати свою правості, не йти на рожна, а дати місце Богу. І любов буде збережена, і взаємини не будуть зруйновані …

В даному випадку, мені пригадується притча, що розповідає про молоду жінку, яка кілька років як вийшла заміж і вже зіткнулася з тим, що відносини з чоловіком починають псуватися, любов кудись іде, з’являються сварки і чвари, боронь Боже, може і до розлучення дійти, а вони вже діток нажили та й одружилися адже по любові. І хто скаже, чи не буде з другим чоловіком також, як і з першим?

Троянда Кохання

Вирішила тоді жінка сходити до святого старця за порадою, може допоможе, пошепче якусь молитву, дасть якусь травичку, підкаже чого … Взяла дівчина подарунків і пішла до старця, і прийшовши до нього виклала своє прохання, попросивши чогось швидкого і дієвого. Так як життя з чоловіком стає поганим, все її чоловік лає, бурчить через дрібниці, проходу не дає … пішла б, та дітки малі … що робити, дідусю?

І попросила вона у святого чогось дієвого, чарівного, травички якої, і щоб пошептав їй молитву сильну, щоб любов повернулася в сім’ю і жили вони дружно і добре як і раніше. Вислухав її старець і сказав, «Добре дочка, допоможу я твоєму горю, є у мене чарівна водичка, зміцню я її ще молитвою сильною і поверне вона тобі любов у сім’ю як раніше, буде у вас мир і злагода».

Дав він жінці воду і сказав: «Дивись, як тільки чоловік почне лаятися і бурчати, так ти не кажи йому ні слова, а піди і набери цієї чарівної водички в рот і тримай до тих пір, поки чоловік не заспокоїться. А коли прохолоне чоловік, скажи йому одне добре слово, але по правді. Таким чином водичка вам допомагати буде …

Пішла жінка дивуючись, що якась вода може повернути любов у родину, але, вирішила все ж вчинити за словами святого старця … Через деякий час, повернулася молода жінка до святого кажучи, що а й справді, допомагає чарівна водичка, чоловік починає змінюватися , з кожним днем ​​все менше її сварить і життя начебто як налагоджується, лаятися вони стали набагато менше, починаються зміни на краще, ось тільки чарівна водичка закінчилася.

«Ну, нічого, дочка, є у мене така водичка про запас, дам я тобі її ще раз», і виніс дівчині води чарівної, для збереження любові в сім’ї. Минув ще час, повернулася до нього дівчина з подарунками і каже, що зовсім чоловік золотим став, не лається, що не свариться, любить її як і раніше, мир і любов повернулися в сім’ю, все налагодилося, подяка старцю, уклін до землі. Дівиця розцвіла, сяє від щастя. Одне тільки погано, далеко ходити до святого, аж ось ще чарівна водичка закінчиться, що тоді робити?

Усміхнувся старець і сказав: «Не журись, дочко, не сумуй … таку чарівну водичку ти знайдеш на всякому місці, адже допомогло тобі, зовсім інше: молитва і стриманість твоя. А тому бери будь-яку воду і вживай її як і раніше, як тільки помітиш, що любов іде і повернути її в сім’ю потрібно … »

P.S. І найцікавіше,)) колись я вже розповідав цю притчу, недалеко від мене перебувала молода і красива жінка, яка ймовірно переживала труднощі в сім’ї, то, вислухавши притчу до кінця, вона задумливо прикрила очі ледь чутно прошепотіла: «Мені потрібна, ця водичка…»

Притча: Як Повернути Любов

(Відео на рос. мові.)

Насилу стримуючи усмішку, по очах жінки я помітив, що вона зрозуміла сенс притчі, сподіваюся, що деякі слухачі, також … Мир Вам! Шануймося!