«

Чи очікуєте Ви дива на Різдво?

Різдво Різдвяні свята це особливі дні які наповнені: радістю і веселощами, подарунками,коли прикрашена ялинка, святкове частування і сімейна вечеря.

Цим морозним дням властивий особливий аромат який вітає в повітрі: хвої, пряників з корицею, шоколаду та очікування дива. Є очікування дива в кожному, не зневірившемуся серці.

Сьогодні моє послання адресоване найбільше тим, які в цьому році пережили втрату, фінансовий удар, яку-небудь негативну подію в своєму житті … В останні дні, у мене було кілька цікавих зустрічей, які мене дечому навчили, і я готовий вам про деякі з них розповісти.Перш за все, я зустрів людину, яка отримала потужний фінансовий удар, а за цим, відповідно кредити і борги на великі суми грошей. Ну звичайно, біда не приходить одна, і тому відразу ж у цієї людини сталося ще одне лихо, проблеми зі здоров’ям, на одужання потрібні були знову гроші і фінансова ситуація ще більше погіршилася та укладнилася.

Ні, в його поведінці не вловлювалося приреченість, але і особливої, твердої, непохитної, палаючої віри, яка як криголам долає всі перешкоди і досягає мети, ще не відчувалася. Це гарна, шановна, чесна і принципова людина, яка просто розгубилася від неочікуванних випробувань і в замішанні не знає, що йому робити і яким курсом рухатися.
єкзотична квіткаАле, що говорить Св. Письмо в Псалмі 24: 12-15? Прочитайте, не полінуйтеся, прикладіть до серця Слово Боже, то будете благословенні. Там говориться, що Бог вкаже шлях і відкриє таємницю. “Хто той чоловік, що боїться він Господа? – Він наставить його на дорогу, котру має вибрати: душа його житиме в щасті, і насіння його вспадкує землю!” Це станеться тоді, коли ви будете виконувати умови викладені в Слові Божому. Звернімося до 1-го Псалма, де дуже ясно показано, яка людина буде блаженна і щаслива, і що вона повинна робити.

Найголовнішим є те, що чоловік повинен перебувати в Слові Божому (законі) день і ніч. І що станеться? «І все, що він чинить, – щаститься йому». Прочитайте ще раз, «І все, що він чинить, – щаститься йому», або кажучи інакше, буде мати успіх! Чудово! Хто це говорить? – Псалмопівець Давид, який на власному досвіді пережив чудесне навернення з пастуха в царя, це не відбулося за одну хвилину, довелося пройти через випробування, але він досяг успіху і каже нам, яким шляхом це відбулося.

Нетерплячим людям важко отримати щось по вірі. Але … Скажіть мені… дозвольте запитати вас, багато ви знаєте пастухів, які б ставали царями?
трояндаДозвольте привести вам ще один приклад, і він не єдиний, наведу вам лише кілька прикладів, для того, аби не обтяжувати вас читанням, а для прикладу цього цілком достатньо.

Зверніть увагу на Книгу Ісуса Навина 1: 8, «Нехай книга цього закону ніколи від твоїх уст не віддалиться, і розважатимеш над нею день і ніч, щоб пильно виконати все, що в ній написано; тоді бо матимеш успіх у твоїх справах і тоді буде тобі щастити».

Сміт Вігглсворт, називав цей вірш формулою успіху. в цьому уривку із Біблії йдеться про те, аби перебувати в Слові Божому день і ніч, (дозвольте підкреслити, – ні аж, 5 хвилин на добу, а день і ніч). І що станеться? – “тоді бо матимеш успіх у твоїх справах і тоді буде тобі щастити». Тоді ти будеш успішний! тоді ти зрозумієш, або як кажуть почуєш від Бога, Він відкриє тобі таємницю, що робити і як, якщо ти будеш вірний і зробиш те, що Він говорить, то ти отримаєш свій успіх і своє чудесне звільнення.

До речі, це може прийти не за одну хвилину, і можливо доведеться битися, боротися, працювати над цим як це робив Ісус Навин, йому довелося йти і боротися, але, він знав що робити і найголовніше, він був упевнений, що на його стороні Бог, Який дарує перемогу. Таким чином, розмірковуючи над словом Божим день і ніч і вступаючи по водійству Господню, Ісус Навин з слуги виріс в переможця. завойовника, лідера народу, здобув важливі перемоги, прожив успішне життя і помер в 110 років!

Між Ісусом Навином і Давидом сотні років, але як ми бачимо, формула успіху працює. Формула успіху може спрацювати і для тебе і зробити чудовим твоє життя, в якому би стані ти зараз не перебував! Якщо ти народжений згори і Бог – це твій Небесний Отець, і все це завдяки спокутної жертви Господа Ісуса Христа, Сина Божого! Різдво Ісуса Христа і є одним з найбільших чудес на цій землі, і завдяки Якому відбуваються великі і славні, чудові зміни і перемоги. І від якого відбуваються інші чуда та перемоги, тож дозволь Ісусу Христу увійти в твоє серце, це самий час аби народитися згори, та увійти в Божу Сім`ю!

Але мені не дістає часу, щоб розповісти вам про чудові свідоцтва та зустрічі, за фінансові прориви, дивовижних зцілення … і може бути, якщо сподобається в Божих очах і живі будемо, тоді я розповім вам про це більш докладніше згодом. Але зараз скажу, що вся Слава Богу! Слава Отцю і Сину і Святому Духу! Амінь. Славного Різдва!

Нам є за що славити Бога! Це не ми чекаємо на Бога, поки Він що-небудь зробить для нас, це Він чекає нас, поки ми не візьмемо в руки Його Слово і не чинитимемо, так, як сказано в Книзі Ісуса Навина 1: 8, щоб ми могли отримати наш успіх і нам в усьому щастилося! Тож відповідальність за те, чи буде вам щастити, покладається на вас. Щасливого Різдва!